Seizoen 2017-2018

Wedstrijden

Avanti (S) 2 - TOG 2 (3 september 2017)

Wedstrijdverslag: Avanti (S) 2 - TOG 2

Vandaag staat de eerste wedstrijd van TOG 2 op het programma, uit tegen Avanti. Zonder oefenwedstrijden, met veel nieuwe jonge speelsters en helaas nog een aantal blessures een spannende start! Maar we beginnen goed en onze ervaren aanvoerster neemt het voortouw met 3 afstandsschoten. Goed afgestraft bij een tegenstander die veel gaat inzakken. Een gelijkwaardige eerste helft die eindigt in 5-4. De tweede helft loopt Avanti iets meer uit en komt de ervaring aan hun kant naar boven. Toch heeft TOG veel kansen maar gaan ze er helaas niet in. We gaan ook iets meer stilstaan en daardoor wordt aanvallen lastiger. De wedstrijd eindigt helaas in 16-8. Maar het was een leuke eerste wedstrijd en als we zo door gaan dan komen we er wel!