Quick Up C1 - TOG C1 (2 september 2017)

Wedstrijdverslag: Quick Up C1 - TOG C1

Hallo lezers,

Wij hebben gespeeld tegen quick up. We kwamen aan en dacht owh die zijn groot!

In het begin van de wedstrijd  moesten we effe inkomen maar toen we eenmaal begonnen te bewegen viel de 0-1 door Marlies! De verdediging ging goed maar wauw toch ook een keer aanval zijn. Dat was niet gelukt in de eerste helft. De eerste helft bleef het daarom 0-1. De tweede helft ging we er weer tegen aan! En werd de aanval sneller waardoor we er weer een scoorde 0-2 door Marlies!! De aanval had goed samen gespeeld. Toen was het de beurt aan het anderen vak . In de verdediging bleef iedereen er goed bij. De aanval wilde er ook een scoren omdat ze eindelijk de kans hadden . En dat deden ze ook! Mooi samen gespeeld en gescoord 0-3 door Silke! We speelde nog even verder en toen werd er afgefloten! Jeey het was onze eerste wedstrijd in de C! Van de competitie. Dit was een mooi begin!