Home > Nieuws > Verslag Iris en Lieke

Nieuws

Verslag Iris en Lieke

Hallo, wij zijn Lieke van Eijk en Iris van Aar en wij korfballen in de D van T.O.G

Afgelopen zondag, 05 oktober 2014, waren wij pupillen van de week bij het eerste, we vonden dit erg leuk om te mogen doen.

Wel erg spannend maar toen het begon was dat al snel weg. We begonnen met warmlopen samen met de dames van het 1ste, ook de rek en strek oefeningen hebben we meegedaan. Daarna zijn we met Renske en Jenny gaan inschieten en hebben we stafworpen, afstand schiet en en uitwijk ballen geoefend.

Tijdens de bespreking mochten we erbij zijn, we moesten wel heel stil zijn maar dat konden we wel omdat we dat nog wat spannend vonden.

Toen de wedstrijd begon mochten wij deze openen door beide een strafschot te nemen, daarna begon de wedstrijd en mochten we vanuit de Dugout kijken. Eerst hield Lieke de punten bij, dat waren er voor de rust 8 voor ons en een voor de tegenstander, na de rust mocht Iris de punten bijhouden en kwamen er zes voor T.O.G en een voor de tegenstander bij.

De uitslag van T.O.G - N.A.S was dan ook 14 - 2.

Na de wedstrijd hebben we een mooie groepsfoto gemaakt en we hebben een diploma gekregen met daarop een woordje van de scheidrechter, de coach en alle namen van de spelers.

T.O.G bedankt!!!
We hebben het heel erg
leuk gehad!!!