Home > Nieuws > Website Alico: 'DKV Alico pakt belangrijke winst'

Nieuws

Website Alico: 'DKV Alico pakt belangrijke winst'

Afgelopen zondag speelde Alico thuis tegen TOG. TOG was in de competitie nog ongeslagen en Alico nog zonder winst.

De wedstrijd kon beginnen na het fluitsignaal van de pupil van de week. Alico begon scherp aan de wedstrijd. Met een goed samenspel kwam het al snel tot scoren. Het spel van Alico was verassend. Dit resulteerde weer in een doelpunt. TOG had ook kansen en scoorde uit een afstandsschot. De score stond nu op 2-1. DKV Alico bleef doorgaan en kreeg ook kansen. De gehele eerste helft stond DKV Alico voor of gelijk. Het liet zich niet verassen in de verdediging.

Na de rust wilde Alico het spel van de eerste helft doorzetten. Toch is het TOG die de eerste score maakten en de stand gelijk trok. Het spel is vrijwel gelijk aan de eerste helft. De kansen die in eerdere wedstrijden niet afgemaakt werden door Alico gebeurde nu wel. Na 11 minuten spelen in de tweede helft kwam TOG op voorsprong. Alico liet zich hierdoor niet uit hun spel zetten en bleef doorgaan. Door een draaibal in de steun knokt Alico zich weer gelijk. In de laatste paar minuten pakt het de voorsprong en behoud deze.

Alico won de wedstrijd met 11-9 en de eerste 2 punten van de competitie zijn binnen.