Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

TOG 1 - Tovido 1 (7 mei 2017)

TOG beloont zichzelf net niet.

In een vrij fysieke wedstrijd met zegge en schrijve 1 vrije worp was het aan beide kanten hard werken en knokken voor elke bal.

We openen na 1 minuut wel de score maar willen daarna veel te haastig de 2-0 scoren en gaan we mee in het hoge tempo van de tegenstander.
De 1e helft ging verder gelijk op en het missen van de kansen en weer het teveel stilstaan leverde een ruststand op van 5-4.
Na de rust was het spel beter en na het gelijk komen en zelf een voorsprong voor Tovido pakte we in het laatste deel van de wedstrijd het initiatief, komen weer gelijk even voor en daarna weer achter met uiteindelijk een dik verdiend gelijk spel.
Voor TOG scoorde Susan en Bianka beide 2x en Renske, Maaike, Annemieke en Lisa elk 1x.
De winst zat erin, maar het fysiek had de bovenhand waardoor beide ploegen elkaar geen ruimte gaven om verder te scoren.