Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

De Treffers/De Eendracht/ZSV 1 - TOG 1 (5 maart 2017)

TOG 1 sluit pechseizoen af met gelijk spel

Het zaalseizoen stond vooral in het teken van het vinden van voldoende reserves, een hoop geregel om alles rond te krijgen. Alle wedstrijden zijn gespeeld mede m.b.v. een oud speelster uit 1 (midweek), reserves van het 2e en invallers vanuit de B. Zij hebben ons echt geholpen en dan is een 5e plek een verdienste.

De wedstrijd tegen de Treffers was op zich weer bijzonder, in het begin waren we echt beter, maar weer werd er niet gescoord uit de vele kansen (kansen voor 66 en tegen 28). Vervolgens hielden beide ploegen elkaar aardig in evenwicht bij rust 5-5 en einduitslag 7-7, maar dat had 7-8 kunnen zijn. In de laatste minuut werd nog een strafworp gemist. Het was wel een wedstrijd waarbij we veel VW’en tegen kregen en 1x mee. De strafworp op het einde was verdiend, maar wel gemist.

Voor TOG scoorde 6 verschillende dames m.u.v. een kleine kans allen op afstand.

Maaike 2x, Lisa, Renske, Bianka, Annemieke en Lynn 1x.

Na de wedstrijd nog een klein incident, de scheidsrechter en coach van de Treffers hadden een fiks conflict. Zal nog wel worden vervolgd.