Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

TOG 1 - Diosa 1 (5 februari 2017)

Oudste speelster van het veld steelt de show met 6 doelpunten

Ondanks alle pech en alweer een nieuwe blessure van vorige wedstrijd, weten we elke week toch weer een stap te maken met reserves van 2 en de B.

Vandaag lukte veel wat vorige wedstrijden niet wilde lukken. Met gevarieerd aanvalsspel en strak verdedigen was de ruststand 8-1. Tot de 12e minuut van de 2e helft was er niets aan de hand. Helaas werd er meer en meer op het blok gelopen en liet de scheidsrechter dat toe. Een beetje rommelige fase waarbij Diosa 3x uit een strafworp en enkele snijballen wist te scoren.
Ondanks de energie die we in het fel verdedigen staken, bleven we goed ballen, scoren we in de 2e helft net zo veel als in de 1e helft.
Het leuke voor publiek was het gevarieerde spel en het uitspelen van de kleine kansen en het raak knallen op afstand.
Van de 8 basisspeelsters hebben er maar liefst 6 gescoord. Het trainen van afgelopen week werd goed beloond.

Eindstand: 16-9

Voor TOG scoorde Wendy 6x, Renske 5x, Aniek 2x en Bianka, Annemieke en Robin elk 1x.