Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

Diosa 1 - TOG 1 (4 december 2016)

TOG maakt het spannend

Vandaag stond de concurrent uit Balgoy als tegenstander in het veld. Dezelfde kleuren, dus TOG in het zwart.

Ook vandaag met hulp speelsters van de B1, het 2e en de midweek om het zwaar gehavende team compleet te krijgen.
TOG begon voortvarend met de doorloopbal van Wendy en Annemieke. 0-2
Door een strafworp tegen en een kort schot maakte Diosa in de 16e minuut gelijk en kwam zelfs vlak voor rust met 4-3 voor.
Vlak na rust maakte Bianka eindelijk haar doelpunt uit een rebound situatie, al weken wilde dat maar niet lukken. De 4-4 was het sein voor meer zelfvertrouwen en lukte de combinaties beter. Er werd langer en rustiger aangevallen wat uiteindelijk resulteerde in een 4-7 voorsprong halverwege de 2e helft.
Helaas wilde daarna de bal niet meer door de korf vallen, kansen waren er genoeg, maar het inzakken op ons afstandsschot werd niet goed genoeg afgestraft.
Diosa wist o.a. door 2 strafworpen dichterbij te komen, maar ook wij wisten een strafworp te benutten.
Het uitspelen van de wedstrijd zorgde nog meer dan voldoende voor spanning, veel te korte aanvallen en zelfs een paar ballen tegen wegens tijdrekken.
Vandaag hebben we gewonnen en veel geleerd. Veel spanning, maar dat maakt het dan ook extra fijn als je wint, met zo’n gehavend team.
Volgende week komen 2 dames weer trainen na een stevige enkelblessure, is er inmiddels al één geopereerd en volgende week nog eentje, die zijn nog wel een half jaartje zoet.
Dan nog een dame die wacht op behandeling. We zijn met een aantal vaste klant in Mill.

Voor TOG scoorde Wendy 1x, Annemieke 4, waarvan 3x een strafworp en Bianka, Renske en Maaike elk 1x.