Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

NDZW 1 - TOG 1 (29 januari 2017)

TOG kan de uitwedstrijd tegen NDZW met korfbal niet winnen

In een gelijkopgaande strijd waarbij NDZW een verdiende voorsprong van 2-0 nam wisten we na enkele minuten de stand gelijk te trekken.

In de 20e minuut nemen we zelfs een voorspong, maar verder uitbouwen was niet meer mogelijk. Maaike viel uit met een enkelblessure en wilde het in dat vak niet goed meer lukken.
Ondanks dat de scheidsrechter wel neutraal probeerde te fluiten ontaarde het spel steeds meer in duwen en trekken, de dames op het blok laten lopen en snijden om vrij te komen.
Daarmee was NDZW slimmer en fysieker en wist dan ook 2 x te scoren uit eerder gemaakte overtredingen. Tot het einde van de wedstrijd wisten we een achterstand weer goed te maken, maar helaas viel in de 29 minuut van de 2e helft het winnende doelpunt voor NDZW.
Na alle blessures van de afgelopen maanden sluit ook Maaike aan en komen we nu echt in de personeel problemen. We moeten daarbij dan ook beroep gaan doen op het 2e, de midweek en zelfs de B.
Toch was er een groot pluspunt vandaag, alle speelsters zowel van 1 en 2 hebben als een team geknokt en samen hard gewerkt.
Voor TOG scoorde Aniek en Annemieke 2x en Renske en Maaike elk 1x.