Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

TOG 1 - NDZW 1 (27 november 2016)

TOG geeft de 3 jarigen in het team geen cadeau

Het 2e team wist vandaag kan van NDZW te winnen, het 1e team niet. Al vrij snel na een 1-0 voorsprong was te zien dat het vandaag niet ging lukken. De tegenstander was agressiever, mede geholpen door de scheids.

Het lopend blok werd niet afgefloten en meestal werden juist aanvallende fouten als verdedigd gezien.Lag het aan de scheids, zeker niet. In beide vakken was de tegenstander met elk 3 x op afstand effectief. Waar wij de kansen keer op keer niet wisten te creëren en/of afmaken kreeg m.n. de tegenstander op afstand de ruimte.Pas na 25 minuten spelen wisten wij het 2e doelpunt te maken. Met een ruststand van 4-6 was er nog van alles mogelijk. Vrij snel na rust loopt eerst NDZW uit naar 4-7. Het begon bij ons iets beter te lopen en we komen op 5- en even later op 6-7. Maar dan is het afgelopen, de verdediging geeft weer teveel schot ruimte en NDZW loopt uit naar 6-10. Even voor einde wedstrijd wordt nog 7-11 gescoord wat tevens de eindstand is. Een wedstrijd om gauw te vergeten. Helaas geen verjaardagscadeautje voor onze 3 jarigen.
Voor TOG scoorde: Renske 4x, Annemieke 2x en Aniek 1x.

Ook vandaag was bijna de gehele B paraat als reserves bij het 1e en 2e. Bedankt, ik hoop dat Sint Nikolaas aan jullie denkt.