Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

SVO B2 - TOG B1 (22 oktober 2016)

TOG B1 groeit in de wedstrijd

Vandaag stond de (kampioen)wedstrijd tegen SVO op het programma. Bij winst was er nog een kans op het kampioenschap bij gelijk spel en/of verlies was SVO kampioen.

SVO ging voortvarend van start en was feller in de duels en het knokken voor de bal. Zij wisten voor rust 2x te scoren. In de rust werd het team goed opgepept en het was zeer fijn en leuk te zien dat we de 2e helft veel beter speelde, de duels durfde aan te gaan en er veel meer beweging in ons (aanval)spel kwam.

Nynke die ook al in de 1e helft een paar doelpogingen had gedaan, maakte het 1e TOG-doelpunt 2-1. Even daarna wist Lynn met een afstandsschot de spanning in de wedstrijd terug te brengen 2-2.

Helaas wist SVO vrij snel  weer te scoren door de uitblinkster van de wedstrijd, een waar talent 3-2. Het aanvalspel van TOG werd nog meer bewegelijker en uit een mooie loopactie wist Lynn voor een 2e keer te scoren 3-3.

Met nog een paar minuten te spelen kregen we nog wel een paar kleine kansen, maar helaas het bleef bij een gelijk spel.
Volgende week nog een wedstrijd, die als we winnen of gelijk spelen zorgt voor een ongeslagen status. De B kan trots zijn op de vooruitgang die ze hebben geboekt. Het mee trainen bij de selectie werpt wel degelijk zijn vruchten af.