Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

DOT (V) 1 - TOG 1 (21 mei 2017)

TOG maakt het in de 2e helft goed af

Aanvankelijk was er geen goede concentratie, een kort schot en een strafworp tegen zorgde voor 2-0. Al vrij snel wisten we gelijk te maken en bleef de wedstrijd in evenwicht.

Na de rust tapte we uit een ander vaatje en liepen we vrij snel uit op DOT. Zeker in de 2e helft was er gevarieerd spel en werden de kansen niet alleen afgedwongen maar ook benut.
In de verdediging lieten we halverwege teveel ruimte vallen waardoor DOT 3x op afstand te makkelijk kon scoren. Gelukkig wisten we daarna ook weer gelijk te scoren zodat de ruime voorsprong gehandhaafd bleef.
Zonder de zieke Vera, maar met een sterk spelende Anne en goed invallende Lynn een prima prestatie.
Voor TOG scoorden: Susan 5x, Bianka 3x en Anne, Annemieke, Renske en Maaike elk 1x.

Eindstand 8-12.

Volgende week de laatste thuiswedstrijd tegen Korloo, bij winst halen we uiteindelijk toch nog een mooie 4e plaats.