Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

Flash 1 - TOG 1 (20 november 2016)

TOG vergeet door te pakken, maar wint verdiend!

Ook vandaag was het passen en meten om samen met het 2e team de wedstrijden te spelen.
De reservebank bestond louter uit geblesseerde speelsters. Maar het gaat de goede kant op, volgende week trainen er misschien al weer 2 mee.
Het duurde tot de 18e minuut voordat ons 1e doelpunt viel, hetzelfde als vorige week veel kansen maar net niet scherp genoeg. Een goede Rebound en een kort schot van Annemieke.
10 minuten later scoorde Renske haar doorloopbal na al diverse afstandsschoten uit de korf te hebben zien ketsen.
Direct daarna creëerde de aanval goede kansen maar werd het niet afgemaakt.
Annelijn die weer zeer verdienstelijk speelde wist in 8e minuut van de 2e helft op afstand de 0-3 te scoren.
Even daarna was ook Maaike attent en scoorde de 0-4.
De verdediging was vandaag opper best en wist met veel druk bij de tegenstanders het aanvalsspel regelmatig goed te ontregelen.
Pas in de 45e minuut wist Flash het 1e doelpunt te scoren en pas in de laatste minuten vielen de 2- en 3-4.
Vandaag was het fijn een ervaren scheidsrechter te hebben, nu werden de bloksituaties, het ontdekken en het vele snijden goed beoordeeld.
We gaan de komende week hard werken aan het afmaken van de kansen en het wat langer opbouwen in de aanval om het snelle balverlies meer te gaan beperken.
Tot slot noemen we zeker Lynn die vanuit de B prima de gehele wedstrijd samen met haar zus Robin in hetzelfde vak het prima heeft gedaan.

Scores Annemieke, Renske, Annelijn en Maaike elk 1x.