Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

Nas B2 - TOG B1 (19 november 2016)

NAS - TOG: 50% KANS DAT JE WINT

Vandaag speelde de B1 van TOG in Nijmegen bij NAS De 1e helft was geen echte wedstrijd en al snel scoorde NAS twee doelpunten, geheel tegen de verhoudingen in en een wat passief TOG creëerde bijna geen kansen. In de rust met elkaar afgesproken wat meer initiatief te nemen en de kansen ook te pakken. Immers elk doelpoging geeft 50% kans op een doelpunt, niet schieten is 0% kans. Guusje durfde meer en scoor het 1e doelpunt voor TOG. Vervolgens nam Nynke wat meer initiatief en scoorde vrij snel de gelijkmaker met een uitwijkbal. Brechtje speelde de 2e helft veel feller en durft er voor te gaan wat uiteindelijk resulteerde in een mooi afstandsschot, de bal ging feilloos zonder wat te raken door de korf. We konden goed merken dat het zelfvertrouwen steeds meer groeide en nadat Laura al een paar keer op afstand had geschoten, scoorde zij met een mooie doorloopbal. Nynke maakte tot slot de 2-5 op afstand. Al met al een leuke wedstrijd, zeker in de 2e helft. Als invallende coach trots op onze B. Daarnaast kan je goed merken dat het meetrainen bij de selectie zijn vruchten afwerpt.