Wedstrijden

VIOS (O) 1 - TOG 1 (18 september 2016)

TOG en VIOS in evenwicht

Einduitslag 9-9

In de 1e helft wist TOG de kansen beter te benutten en bouwde de voorsprong vlak voor rust uit naar 4-7

In de 2e helft wist VIOS de kansen beter te benutten, zij scoorde 5x en TOG maar 2x.
Het 2e aanvalsvak van TOG kon vandaag niet tot scoren komen, maar wist wel goed te verdedigen.
Ons aanvalspel was dynamischer en er werden voldoende (42) kansen in het 1e vak gecreëerd, maar helaas in het andere vak maar enkele.
Het complete spel was in ieder geval beter dan tegen Diosa. Er werd beter samengespeeld en de verdediging wist goed om te schakelen.
T.o.v. het vorig seizoen missen we wel wat scorend vermogen. Maar na de zaal, verzekerde Susan, is ze er weer bij.
Ook Lobke gaat een lange weg van herstel tegemoet, wellicht een operatie aan de kruisbanden. We wensen de vele geblesseerden bij TOG veel sterkte. En laten we hopen dat alle spelende leden van TOG het (tijdelijk) tekort SAMEN oplossen.

Voor TOG scoorde Annemieke 7x, en Renske en Maaike elk 1x.