Wedstrijden

TOG 1 - DOT (V) 1 (16 oktober 2016)

TOG verliest onverdiend!

De beide senioren teams van TOG worden geplaagd met enkele zware blessures en het 1e heeft inmiddels nog 5 basisteelsters.

Afgelopen zondag speelde het 1e en 2e team thuis en wisten we met de inzet van enkele aspiranten beide wedstrijden in ieder geval te spelen.
Het 1e kwartier van de wedstrijd was er veel spanning en viel het niet mee om de vakken met voldoende vertrouwen te laten spelen.
Na 14 minuten viel voor TOG het 1e doelpunt, stand was toen al 1-4. Het vertrouwen groeide en tot aan de rust wist TOG zelfs even voor te komen en ging rusten bij 5-5.

Ook in de 2e helft lagen de meeste doelkansen bij TOG maar werd er aan beide kanten veel gemist. TOG wist tot aan de 31e minuut steeds op één doelpunt voorspong te komen, maar het zat ons zeker niet mee en konden we niet verder uitlopen.  DOT wist met veel strijd net voor tijd het winnende doelpunt wel te scoren.
Het is een cliché maar TOG heeft op deze zondag de wedstrijd gewonnen, er was beleving, inzet en alle beschikbare dames, samen met 3 aspiranten en een dame van het 2e, speelde zeker niet slecht en er werd met PIT gespeeld. De wedstrijd gewonnen, maar de punten helaas niet.
Voor TOG scoorde Renske en Maaike 3x, Annemieke, Bianka en Robin elk 1x. Eindstand 9-10

Dames van Asp B en het 2e bedankt voor jullie inzet en laten we hopen dat de geblesseerden weer gauw aan de slag kunnen.