Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

TOG 1 - Miko '76 1 (14 mei 2017)

TOG wint met een goede wedstrijd van Miko en Feyenoord Kampioen

Evenals vorige week had Lola de dochter van onze aanvoerster de slab om van Feyenoord. Vorige week ging het mis, maar vandaag heeft het 1e goed gespeeld en is Feyenoord verdient kampioen.

Helaas was er geen scheidsrechter en moest de coach van het 1e fluiten. Altijd lastig, want er wordt al gauw geroepen dat er partijdig wordt gefloten. Gelukkig heeft TOG het helemaal zelf gedaan met Aniek als uitstekende vervanger voor de coach.
Voor rust zat de verdediging potdicht en werd er met gevarieerde aanvallen goed gescoord. Ruststand 7-1.
Na rust ging Miko wat feller van start en wist wat beter te scoren. TOG bleef mooi bij en haalde het tempo uit de wedstrijd. Met lange aanvallen en veel geduld werd ook in de 2e helft nog 3 x gescoord en wist Miko 3 x te scoren. Eindstand 10-5. Bij TOG waren ook weer de aspiranten actief als reserve en wisten goed in te vallen. Het seizoen kan gelukkig na alle pech met de vele blessures toch goed worden afgesloten.
Voor TOG scoorden: Susan en Renske elk 3x, Maaike 2x en Annemieke en Bianka 1x.

De laatste 2 wedstrijden kunnen we proberen, zonder druk, winnend af te sluiten.