Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

TOG 1 - Spoordonkse Girls 1 (13 november 2016)

TOG laat in de 1e wedstrijd zaal de kansen liggen

Vandaag de 1e wedstrijd in de zaal. Ook nu was het 1e team nog niet volledig, de bank met geblesseerden is bijna net zo groot als het aantal speelster in het veld.

Gelukkig wordt zowel door de midweek, het 2e en de aspiranten de gaten goed opgevuld. Samen staan we sterk bij TOG.
Zoals afgesproken zouden we de 1e kans direct benutten en we kwamen dan ook in de 1e minuut met 1-0 voor door de benutte strafworp van Annemieke, door Renske prima verdiend.
Zoals zo vaak is de verdediging dan net niet attent genoeg, verliezen we de bal bij het uitwerken en wordt er binnen een paar minuten gelijk gemaakt.
Verder was het een wedstrijd van gemiste kansen. Onze verdediging werd steeds beter en de aanval kon niet tot scoren komen. Door enkele persoonlijk fouten komen we achter en na even gelijk te hebben gestaan liep Spoordonkse Girls met 2 doelpunten uit.
TOG creëerden 84 kansen voor met maar 46 tegen. Als we nog meer rust in het spel kunnen krijgen en we hebben het geduld met langer aanvallen, komt het goed.
Einduitslag 4-6, niet echt een uitslag voor een zaalwedstrijd.
Voor TOG scoorden Annemieke 2x en Renske en Maaike elk 1x.