Seizoen 2016-2017

Wedstrijden

DOT (V) 1 - TOG 1 (12 februari 2017)

TOG wordt pas in de 2e helft wakker, maar vertoond PIT in de 2e helft

Na 7 minuten spelen staan we met 4-0 achter. Alle afspraken tijdens het trainen en in de voorbespreking ten spijt, we zijn niet scherp en laten de tegenstander precies doen waar we juist voor gewaarschuwd hadden. Blessures en ziekte zijn een excuus, maar zo slap en ongeconcentreerd beginnen, daar is geen excuus voor!

Pas vlak voor rust wisten we te scoren en was de stand 7-3.
Na de rust is er keihard gewerkt, kost dubbel veel energie, om 4 doelpunten terug te halen, maar we spelen beter en schieten raak!
Achter elkaar worden de doelpunten 5 t/m 9 gemaakt en laat de verdediging geen echte steken meer vallen. Een doelpunt doorlaten, vanuit een goed uitgespeeld kans, is niet erg maar je niet aan de afspraken houden en inconsequent zijn, kan niet in een teamsport.
Bij de stand van 9-9 komen we toch nog achter, maar gelijk scoren wij weer gelijk. De kans op de overwinning was er nog, maar zou zeer niet verdiend zijn.
We hebben vandaag hopelijk een wijze les geleerd. De hele week hard trainen, je wedstrijd voorbereiding etc. kost veel tijd, beloon dan ook jezelf met goed spel.
Scores: M.u.v. Anne hebben alle speelsters gescoord. Anne als invaller vanuit de B speelt toch maar elke week mee en durft steeds meer initiatief te nemen.

Eindstand 10-10

Wendy 3x, Annemieke 2x, Renske, Bianka, Aniek, Lisa en Robin elk 1x.